Veelgestelde vragen

De verzendkosten voor een levering in Nederland bedragen 6,75 euro. Bestellingen boven 75,00 euro (excl verzendkosten) worden gratis verstuurd. 
Afhalen in onze winkel in Goes kan ook, dat is natuurlijk zonder verzendkosten. 

Je kunt in de webwinkel met iDeal en creditcard betalen 

We trachten je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Bestellingen gaan steeds de volgende werkdag op de post. Alle pakketten worden door ons verzonden met PostNL.  

Zodra de bestelling is gedaan, krijg je een mail met een Track & Trace link van ons. Daarmee kan je het gedetailleerde verloop volgen.  

Ben je niet thuis op het moment van leveren? Je kan dan zelf bij PostNL aangeven hoe je de bestelling wilt ontvangen. Doe je dat niet, dan zal de postbode het pakje naar een nabij postpunt brengen voor afhalen.  

We proberen in de webwinkel aan te geven, als de voorraad onder drie items zakt. De meeste producten kunnen worden nabesteld. Als onze voorraad dreigt op te raken, zullen we de producten nabestellen. Dat proberen we zo snel mogelijk te doen, maar als je specifieke verwachtingen hebt of een groot aantal wilt bestellen, mag je ons zeker mailen op info@tapsalongoesto.nl 

Als je niet tevreden bent met (een deel van) je bestelling, dan mag je die binnen de 14 dagen naar ons terugsturen, mits je vooraf contact met ons hebt opgenomen.  

In geval van twijfel kan je contact met ons opnemen. Als er wat mis is met de producten, de verpakking is beschadigd of als blijkt dat de geleverde producten niet aan de verwachtingen voldoen, zoeken we uiteraard graag een gepaste oplossing. 

Zolang je bestelling nog niet werd verzonden, kan je ze nog annuleren.  Neem in dat geval snel contact op, zodat we het nodige kunnen doen en de terugbetaling kunnen regelen. 

Je kan je bestelling afhalen in onze winkel, Opril Grote Markt 1 in Goes. Dit kan tijdens de openingstijden. Wil je op een andere tijd je bestelling afhalen, dan kun je contact met ons opnemen. Dan kijken we samen welke tijd het best schikt. 

Ja, alle prijzen worden getoond inclusief 9% btw. De enige uitzondering daarop zijn de producten die niet onder voeding vallen, zoals snijplanken, daarvoor zijn de prijzen incl. 21% btw. 

Als je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kan je contact met ons opnemen. Je krijgt dan van ons binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie. 

Als je de gewenste producten hebt toegevoegd aan het winkelmandje, kan je de bestelling plaatsen. 

Naast een samenvatting van de gekozen producten met hun prijs en het aantal, wordt ook het subtotaal getoond en de verschillende bezorgopties. 
Na keuze van een levermethode wordt de totale prijs getoond en kan worden afgerekend. 

Daarvoor vragen we je naar je factuur- en bezorgadres, e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen bij eventuele vragen. Je kan op dat moment ook een keuze maken uit de verschillende betaalmethodes. 

Door het aanvaarden van de voorwaarden en op de betaalknop te klikken, wordt je bestelling bevestigd en zal je worden doorgeleid naar Mollie, onze betaalpartner. Die zorgt voor een vlotte en veilige afhandeling van de betaling, en als die gelukt is word je terug naar onze site geleid voor de bevestiging. Er wordt ook onmiddellijk een mail verzonden met een samenvatting van de bestelling naar het e-mailadres dat werd opgegeven tijdens het bestellen. 

Dat is ook het moment waarop wij aan de slag gaan met het voorbereiden en verzenden van de bestelling. Zodra de bestelling klaar is voor verzenden kan je van ons een mailtje verwachten met een track & trace link zodat je het verdere verloop kan volgen. 

We doen ons uiterste best om elke bestelling zorgvuldig te verpakken, zodat het pakket keurig bij je aankomt. Daarvoor wordt doorgaans gewerkt met gerecycleerde verpakkingen om geen onnodig afval te creëren. De doos en het verpakkingsmateriaal zijn volledig plasticvrij, behalve voor de uitzonderlijke gevallen waarbij we plastic verpakkingsmateriaal van leveranciers hergebruiken. 

Het pakket wordt verzonden via PostNL. Vanaf het moment dat we het pakket aan PostNL overhandigen, is het verdere verloop uit onze handen. Mocht het pakket (of een van de producten) toch beschadigd zijn, stuur ons dan een foto, zodat we een gepaste oplossing kunnen zoeken. 

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op!